fbpx

Aktiviteetit

Järjestä tiimillesi virkistyspäivä, pikkujoulut tai rentoa yhdessäoloa tapahtumatalo Kasarmin Saleissa. Kokkikoulut, viinitastingit sekä Latvan illalliset ovat loistava osa illanviettoanne. Lue lisää alta. Lämpimästi tervetuloa tapahtumatalo Kasarmin Saleihin!

Yksityistilaisuus & illallinen Latvassa

Latva on loistava tila yksityistilaisuuksien ja -tapahtumien järjestämiseen Kaartinkaupungissa keskellä Helsinkiä. Maksimikapasiteetti yksityitilaisuuksissa on 99 henkilöä ja Latvaa on mahdollista varata yksityiskäyttöön viikon jokaisena päivänä. Latvassa on omat DJ-välineet, joita on mahdollista käyttää yksityistilaisuuksissa.

Tilaisuutesi Latvassa voi olla esimerkiksi yrityksesi illallinen, juhlat, tuotelanseeraustilaisuus, lehdistötilaisuus tai hääjuhla, mukaudumme tarpeisiisi. Istahda pöytään nauttimaan. Me pidämme sinusta hyvää huolta.

 

Pyydä tarjous

Viinitasting

Viini maistuu hyvältä ja erityisen hyvältä se maistuu porukalla ja jaettuna. Jos etsit ohjelmaa työkavereille, pikkujouluporukalle tai ystävillesi, pidetään teille mutkaton viinitasting. Sommelierimme pitävät teille räätälöidyn tastingin toiveidenne mukaan. Tastingin jälkeen onkin mukava siirtyä vaikka illalliselle Latvaan tai Juureen.

  • Natural-viinit
    Esittely persoonallisista, eloisista ja ajankohtaisista viineistä, 60 €/hlö.
  • Uusi vs. Vanha maailma
    Vertaillaan samasta rypälelajikkeesta valmistettujen viinien eroja uuden ja vanhan maailman välillä, 60 €/hlö.
  • Kuohuviinit
    Kuohuviinien erot cavasta samppanjaan, 60 €/hlö.

Tasting sisältää aina noin kuutta eri viiniä ja sen kesto on noin 1–1,5 tuntia.
Minimiveloitus 450 €.

Ota yhteyttä  ja pyydä tarjous persoonallisesta tastingista!

Pyydä tarjous!

Kokkikoulu

Järjestä ryhmällesi kokkikoulu kokeneiden keittiöammattilaisten vetämänä. Kokkikoulu on mainio ohjelma esimerkiksi tiimin virkistyspäivään. Kokkikoulut pidetään tapahtumaravintola Latvan tiloissa Kasarmitorilla. Teeman mukainen menu valmistetaan yhdessä kokin opastuksella ja lopuksi kokoonnutaan yhteisen pöydän ääreen nauttimaan juuri valmistettu illallinen sommelierimme valitsemien suositusviinien säestyksellä.

Kokkikouluja vetävät monessa liemessä keitetty mestarikokki Matti Lempinen sekä Latvan ravintolapäällikkö Ninni Törmänen. Tutustu esimerkki menuihin täältä!

Kokkikoulun hinta on 120 €/hlö.
(min 8 hlö, max 12 hlö)

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko

Jätä meille viestiä ja lähetämme sinulle räätälöidyn tarjouksen toiveidesi mukaan.

Pyydä tarjous