fbpx

Lounas

Lounas Helsingissä. Tapahtumatalo Kasarmin Saleissa tarjoillaan herkullisia lounaita; Latvan à la carte – lounas, Pihkan herkullinen ja monipuolinen lounaspöytä sekä salaattibaarimme tarjoavat antimiaan arkisin. Tervetuloa lounaalle!

Lounas toimistollenne? Tsekkaa tilaustuotteiden valikoimamme ja tilaa valikoimastamme joko noudolla tai toimituksella, kuten haluat. Tutustu tilaustuotteisiimme täältä.

Lounas Pihka Kasarmilla

Tapahtumatalo Kasarmin Saleissa toimii lounasravintola Pihka Kasarmi. Pihkassa on tarjolla poikkeuksellisen kattava Vihreä pöytä täynnä erilaisia sesongin kasviksia ja salaatteja sekä päivän keittoa. Lautasannoksina tarjoillaan lämpimät liha- tai kala- ja kasvisruoat.

Koko pöytä 10,70 € | Vihreä pöytä ja keitto 9,70 €

Lounasta tarjoillaan Pihka Kasarmilla arkisin klo 11–14.

Tsekkaa Pihka Kasarmin lounaslista!

Latvan lounas

Latvan keittiömestari Jarkko Lindroth suunnittelee viikoittain vaihtuvan lounasmenun isojen ja rouheiden makujen ympärille. Lounaslista on voimassa keskiviikosta tiistaihin ja uusi lista julkaistaan aina keskiviikkoisin. Tervetuloa herkuttelemaan!

3 ruokalajia 29 €
Pääruoka 19 €

Tutustu Päivämenuun ja tee pöytävaraus!

Herkullinen lounas salaattibaaristamme

Salaattibaarissamme panostamme raaka-aineisiin ja makuihin. Valikoimasta löytyykin aina luomua ja lähituottajien raaka-aineita. Satokauden päästyä kunnolla käyntiin salaattibaarin kasvikset ja muut vihreät tulevat Herttoniemestä Stadin Puutarhurilta. Juuri Yhtiöiden ja Stadin Puutarhurin yhteistyö palkittiin Vuoden Lähiruokateko -palkinnolla aiemmin keväällä.

Salaattibaari 9,70 €
Syö paikan päällä tai ota mukaan klo 10–16.