fbpx

Pikkujoulut

Pikkujoulut Helsingissä Tapahtumatalo Kasarmin Saleilla

Järjestä unohtumattomat pikkujoulut Helsingissä, meillä Tapahtumatalo Kasarmin Saleilla. Tarjonnastamme löytyy menukokonaisuudet joululounaille ja -illallisille Latvassa. Pikkujoulujen ohjelmaksi sopii mainiosti lisäksi cocktailkoulu tai kokkikoulu. Suuremmille tilaisuuksille ja ryhmille avara ja upea Valopiha toimii loistavasti. Tsekkaa alta Kasarmin Salien pikkujouluvinkit kokonaisuudessaan.

Pikkujouluillallinen Latvassa

Jouluna Latva kattaa kynttiläillalliselle hienon lajitelman villejä pohjolan makuja. Itsekin metsällä ja luonnossa viihtyvä keittiömestari Jarkko Lindroth on suunnitellut riistasta, kaloista, metsän antimista ja ylämaankarjasta klassisen menun ”Metsä ja Villi”. Vanhat ranskalaisen keittiön valmistustavat, syvät maut ja huolella valitut raaka-aineet takaavat vieraille ainutlaatuisen illan.

Tutustu lisää jouluillalliseen Latvassa!

Valopihalla pikkujoulut suuremmalle ryhmälle

Valopiha soveltuu loistavasti suurempiin tilaisuuksiin kuten istuviin illallisiin, seminaareihin ja muihin tapahtumiin. Tilaan on mahdollista rakentaa erilaisia elementtejä kuten esiintymislava.

Kapasiteetit:
Istuen 220–300 henkilöä.
Tuolirivit (seminaari) 300 henkilöä.
Seisova tilaisuus 500 henkilöä.

Kuvapankki: bit.ly/2GBzJ7G

Pyydä tarjous

Cocktailkoulu, kokkikoulu tai viinitasting

Järjestä tiimillesi virkistyspäivä, pikkujoulut tai rentoa yhdessäoloa tapahtumatalo Kasarmin Saleissa. Cocktail- ja kokkikoulut, viinitastingit sekä Latvan illalliset ovat loistava osa illanviettoanne. Lämpimästi tervetuloa tapahtumatalo Kasarmin Saleihin!

Cocktailkoulu >>
Kokkikoulu >>
Viinitasting >>

Pyydä tarjous